Oglindă înaltă de la tavan la podea SELENA 40 x 112 cm.

  • Oglindă înaltă de la tavan la podea SELENA 40 x 112 cm.
Oglindă înaltă de la tavan la podea SELENA 40 x 112 cm.
Oglindă înaltă de la tavan la podea SELENA 40 x 112 cm.
Oglindă înaltă de la tavan la podea SELENA 40 x 112 cm.
Oglindă înaltă de la tavan la podea SELENA 40 x 112 cm.
349,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Oglindă înaltă 112 cm cu formă ovală - un decor interior practic.

  • Dimensiuni mari: Oglinda SELENA confera interiorului un aspect modern si elegant. Dimensiunea sa mare o face un punct decorativ central al camerei.
  • Fabricată din materiale de înaltă calitate: Oglinda are un cadru și o structură din metal, care garantează durabilitatea și soliditatea produsului. Oglinda va servi mult timp, menținându-și valorile estetice.
  • Practica și funcționala: Datorită dimensiunilor mari, oglinda SELENA reflectă perfect lumina, mărind optic spațiul și adăugându-i profunzime. Proprietățile sale practice înseamnă că, pe lângă funcția sa decorativă, poate servi și ca element funcțional al echipamentelor interioare.
  • Decor elegant: Oglinda arată foarte elegantă și se potrivește în diverse aranjamente interioare, adăugându-le un caracter luxos. Oglinda este disponibilă și în negru, ceea ce conferă interiorului un aspect mai modern și mai senzual. Ambele culori vă permit să potriviți oglinda la stilul dvs. individual.
  • Ușor de asamblat: Oglinda este ușor de asamblat și poate fi atașată în siguranță de perete pentru stabilitate și siguranță. Instalarea simplă vă permite să vă bucurați rapid de frumusețea și funcționalitatea acestei oglinzi unice.
Producător
Cod produs
79565
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
metal
Lungime (cm)
40
Inaltime (cm)
112
Adancime (cm)
2,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel