Decoratiune de perete frunze de palmier, 27 x 73 cm

  • Decoratiune de perete frunze de palmier, 27 x 73 cm
Decoratiune de perete frunze de palmier, 27 x 73 cm
Decoratiune de perete frunze de palmier, 27 x 73 cm
Decoratiune de perete frunze de palmier, 27 x 73 cm
Decoratiune de perete frunze de palmier, 27 x 73 cm
99,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Frunze de palmier metalice decorate cu împletitură, 27 x 73,5 cm - decor unic de perete

  • Decor elegant de perete: Un decor realizat din metal este perfect pentru decorarea unui perete într-o cameră de zi, dormitor sau birou. Motivul său floral cu frunze de palmier aduce o notă de atmosferă tropicală încăperii, creând o atmosferă plăcută și adăugând originalitate interiorului.
  • Dimensiuni compacte 27 x 73,5 cm: Datorită dimensiunilor sale compacte, decorul se potrivește cu ușurință pe orice perete, adăugându-i un caracter unic. Îl puteți plasa oriunde doriți, pentru a adăuga o notă exotică.
  • Construcție metalică durabilă: Construcția metalică solidă asigură durabilitate, astfel încât decorul va încânta pentru o lungă perioadă de timp. Structura metalica este, de asemenea, usoara si usor de curatat. Decorul își va păstra aspectul estetic pentru o lungă perioadă de timp.
  • Motiv cu frunze de palmier: Un motiv vegetal sub formă de frunze de palmier adaugă prospețime și farmec natural interiorului. Acesta este un element deosebit de atractiv pentru iubitorii de natură și climat tropical care doresc să introducă un pic de exotism și atmosferă de vacanță în interiorul lor.
  • Instalare ușoară: Decorul poate fi montat cu ușurință pe perete folosind cârlige speciale. Asamblarea simplă vă permite să vă bucurați rapid de frumusețea și efectul decorativ al acestei decorațiuni unice, fără a fi nevoie să angajați personal specializat.
Producător
Cod produs
79569
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
metal
Lungime (cm)
27
Inaltime (cm)
73,5
Adancime (cm)
1,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel