Album spiralat, cu 300 de poze, copertă cu flori

  • Album spiralat, cu 300 de poze, copertă cu flori
Album spiralat, cu 300 de poze, copertă cu flori
Album spiralat, cu 300 de poze, copertă cu flori
Album spiralat, cu 300 de poze, copertă cu flori
Album spiralat, cu 300 de poze, copertă cu flori
79,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Album pentru 300 de fotografii - stocare permanentă a amintirilor.

  • Album pentru 300 de fotografii: Albumul cu spirală este soluția perfectă pentru stocarea a până la 300 de amintiri ale momentelor importante. Datorită acestui album, puteți stoca în siguranță fotografiile preferate și puteți reveni la ele cu sentiment.
  • Copertă florală colorată: Albumul are o copertă florală care îi sporește farmecul. Această husă decorativă arată grozav pe un raft, comodă sau masă și este, de asemenea, un element decorativ interesant în interiorul tău.
  • Manopera durabilă: Paginile albumului sunt realizate din carton gros, ceea ce asigură durabilitatea și protecția fotografiilor împotriva deteriorării. Hârtia groasă și solidă garantează că fotografiile dvs. vor fi stocate în siguranță pentru o lungă perioadă de timp.
  • Spirală practică pentru vizualizarea ușoară a fotografiilor: Albumul este echipat cu o spirală, datorită căreia este mult mai ușor să răsfoiți fotografiile. Paginile nu se îndoaie.
  • Dimensiuni 29 x 27 cm: Albumul măsoară 29 x 27 cm, ceea ce vă permite să țineți multe fotografii, păstrând în același timp o dimensiune la îndemână și un transport ușor. Acest album cu spirală va fi însoțitorul perfect pentru stocarea și afișarea fotografiilor tale preferate.
Producător
Cod produs
79572
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
hârtie
Lungime (cm)
29
Latime (cm)
27
Inaltime (cm)
2,5
Numărul de sloturi foto
300
certificat
FSC
număr de pagini
50
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel