Oglindă pentru machiaj, rotativă, albă, înălțime 37,3 cm

  • Oglindă pentru machiaj, rotativă, albă, înălțime 37,3 cm
Oglindă pentru machiaj, rotativă, albă, înălțime 37,3 cm
Oglindă pentru machiaj, rotativă, albă, înălțime 37,3 cm
Oglindă pentru machiaj, rotativă, albă, înălțime 37,3 cm
Oglindă pentru machiaj, rotativă, albă, înălțime 37,3 cm
Bestsellerul nostru
119,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Oglindă de machiaj rotativă într-un cadru alb, 37,3 x 30 x 6 cm.

  • Machiaj precis la îndemâna ta: Oglinda de machiaj rotativă este instrumentul perfect care îți permite să faci un machiaj frumos și precis. Datorită acesteia, puteți aplica ușor și precis produsele cosmetice, făcându-vă aspectul perfect.
  • Construcție solidă și durabilă: Rama oglinzii este realizată din metal alb. Datorită acestui fapt, oglinda este stabilă și bine protejată. Puteți fi sigur că vă va servi mult timp, păstrându-și funcționalitatea și aspectul estetic.
  • Utilizare confortabilă și practică: Oglinda are 37,3 cm înălțime, ceea ce o face confortabil de utilizat. Vă puteți machia liber în timp ce stați la masă sau stând la baie. O bază stabilă vă permite să fixați oglinda pe orice suprafață fără teama de a se răsturna.
  • Rotire la 360 de grade: Oglinda este rotativă, ceea ce vă permite să ajustați ușor și rapid unghiul de vizualizare la orice parte a feței. Datorită acestui lucru, puteți aplica cu ușurință machiajul pe ochi, buze sau sprâncene, având o perspectivă completă asupra fiecărui detaliu.
  • Dimensiuni compacte: Datorită dimensiunilor sale mici, oglinda este perfectă ca accesoriu practic de călătorie. O poți lua cu tine într-o valiză sau o poți pune pe o comodă sau un birou pentru a avea întotdeauna un instrument util atunci când te machiezi.
Cod produs
79607
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
metal
Lungime (cm)
30
Inaltime (cm)
37,3
Adancime (cm)
6
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel