Recipient pentru dischete demachiante SELENA, Ø 7,5 cm

  • Recipient pentru dischete demachiante SELENA, Ø 7,5 cm
Recipient pentru dischete demachiante SELENA, Ø 7,5 cm
Recipient pentru dischete demachiante SELENA, Ø 7,5 cm
Recipient pentru dischete demachiante SELENA, Ø 7,5 cm
Recipient pentru dischete demachiante SELENA, Ø 7,5 cm
59,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Recipient transparent cu provizii de dischete demachiante - o soluție practică pentru depozitarea dischetelor de bumbac.

  • Recipient pentru dischete de bumbac cu capac: Recipientul funcțional pentru dischete de bumbac este o soluție excelentă pentru depozitarea accesoriilor cosmetice. Datorită acestuia, dischetele vor fi întotdeauna ordonate și ușor accesibile.
  • Diametru de 7,5 cm: Recipientul are un diametru de 7,5 cm, care va ține dischetele standard. Înălțimea recipientului este de 20 cm, așa că ocupă puțin spațiu pe raft sau masa de toaletă.
  • Transparent: Materialul transparent al recipientului vă permite să controlați cu ușurință cantitatea. Datorită acestui fapt, veți ști întotdeauna când merită să faceți o reaprovizionare.
  • Plastic: Recipientul este fabricat din plastic. Materialul este durabil și ușor de păstrat curat. Oferă o protecție adecvată pentru dischetele depozitate.
  • Dischete de bumbac: Vine cu 80 de dischete de bumbac. După ce ați primit coletul, îl puteți pune imediat pe comodă și vedeți cum arată.
Cod produs
79609
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
plastic
Latime (cm)
7,5
Inaltime (cm)
20
Diametru (cm)
7,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel