Coș de rufe din plastic, negru

  • Coș de rufe din plastic, negru
Coș de rufe din plastic, negru
Coș de rufe din plastic, negru
Coș de rufe din plastic, negru
Coș de rufe din plastic, negru
Coș de rufe din plastic, negru
Coș de rufe din plastic, negru
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Coș practic de rufe cu capac și mânere - convenabil de transportat și funcțional.

  • Coș de rufe din plastic: Coșul de rufe negru este un ajutor indispensabil în casa ta. Vă permite să depozitați hainele murdare și oferă confort în organizarea zilnică a rufelor.
  • Material durabil: Coșul de rufe nu este doar durabil, ci și rezistent la deteriorare. Îl poți folosi mulți ani fără griji.
  • Mânere confortabile pentru transport ușor: Echipat cu mânere facilitează transportul și transportul hainelor murdare dintr-un loc în altul. Facilitează îngrijirea și spălarea zilnică.
  • Culoare universală: Culoarea neagră conferă recipientului un aspect estetic. Se potrivește majorității interioarelor, adăugând eleganță și stil.
Cod produs
79628
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
30,5
Latime (cm)
23,5
Inaltime (cm)
23
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel