Bol din bambus pentru salată, Ø 30 cm

  • Bol din bambus pentru salată, Ø 30 cm
Bol din bambus pentru salată, Ø 30 cm
Bol din bambus pentru salată, Ø 30 cm
Bol din bambus pentru salată, Ø 30 cm
Bol din bambus pentru salată, Ø 30 cm
109,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Bol din bambus pentru servirea salatelor - o soluție perfectă pentru prezentarea preparatelor

  • Material ecologic și durabil: Bolul este realizat în întregime din bambus 100%, ceea ce nu numai că îi conferă un aspect estetic, dar asigură și durabilitate și rezistență la deteriorare. Alegând acest bol, îți pasă de mediu.
  • Utilizare universală: Datorită capacității sale bine gândite și formei confortabile, bolul din bambus este ideal pentru a servi salate, fructe, deserturi și alte feluri de mâncare. Este o soluție practică și estetică pentru fiecare bucătărie.
  • Farmec natural: Culoarea maro a bambusului oferă nu doar un aspect natural, ci și un aspect elegant. Este un plus estetic care va îmbogăți cu siguranță aspectul interiorului mesei și al bucătăriei.
  • Ușor de curățat: Bolul este ușor de curățat. După utilizare, spălați-l în apă caldă cu un detergent ușor, care vă permite să îl păstrați proaspăt și curat în fiecare zi.
Cod produs
79647
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
30
Latime (cm)
30
Inaltime (cm)
16,3
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel