Set 2 borcane cu robinet și 6 pahare, 2 x 3,3 l

  • Set 2 borcane cu robinet și 6 pahare, 2 x 3,3 l
Set 2 borcane cu robinet și 6 pahare, 2 x 3,3 l
Set 2 borcane cu robinet și 6 pahare, 2 x 3,3 l
Set 2 borcane cu robinet și 6 pahare, 2 x 3,3 l
Set 2 borcane cu robinet și 6 pahare, 2 x 3,3 l
Set 2 borcane cu robinet și 6 pahare, 2 x 3,3 l
Set 2 borcane cu robinet și 6 pahare, 2 x 3,3 l
239,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un set de două borcane pentru băuturi cu un set de pahare - o soluție convenabilă pentru vară!

  • Spațios și practic: Setul include două borcane de 3,3 l cu robinet, care sunt perfecte pentru depozitarea și servirea băuturilor la evenimente mai mari sau întâlniri cu prietenii. Este soluția perfectă atunci când doriți să serviți băuturi în cantități mai mari, fără a fi nevoie de reumplere constantă.
  • Set de 2 borcane și 6 pahare: Setul include 2 borcane cu o capacitate de 3,3 l și 6 pahare, astfel încât să poți servi diferite băuturi și să le adaptezi gusturilor oaspeților tăi. Borcanele și paharele arată elegant și sunt practice - totul este într-un singur loc pe un suport metalic.
  • Design estetic: Atât borcanul, cât și paharele sunt realizate din sticlă transparentă, ceea ce permite monitorizarea ușoară a conținutului. Rama este din metal iar baza din lemn este din bambus.
  • Robinet practic: Borcanul este echipat cu un robinet practic care facilitează turnarea băuturilor fără a fi nevoie să deschideți întregul borcan. Este o soluție funcțională care asigură confortul utilizării și minimizează riscul de scurgere.
  • Set multifuncțional: Acest borcan cu robinet nu este doar soluția perfectă pentru evenimente și petreceri mai mari, ci și un accesoriu practic pentru utilizarea de zi cu zi. Îl poți folosi pentru a păstra și a servi diverse băuturi, precum limonada, ceaiul sau cafeaua, care vor fi mereu la îndemână gata să te bucuri de gustul lor.
Cod produs
79656
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
36
Latime (cm)
20
Inaltime (cm)
41,5
Capacite (ml)
3300
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel