Cafetieră MAKER, 1000 ml

  • Cafetieră MAKER, 1000 ml
Cafetieră MAKER, 1000 ml
Cafetieră MAKER, 1000 ml
Cafetieră MAKER, 1000 ml
Cafetieră MAKER, 1000 ml
Cafetieră MAKER, 1000 ml
Cafetieră MAKER, 1000 ml
Cafetieră MAKER, 1000 ml
Cafetieră MAKER, 1000 ml
109,99 RON
84,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (25,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Masina de cafea din sticlă - cafea aromată în intimitatea casei tale

  • Convenient și practic: Cafetiera de 1000 ml este soluția perfectă pentru iubitorii de cafea care apreciază comoditatea și prepararea simplă. Datorită acesteia, te poți bucura de cafea aromată fără a fi nevoie să mergi la o cafenea.
  • Materiale durabile: Este fabricata din sticlă și oțel inoxidabil, elementele individuale sunt din plastic. Filtrul de cafea nu este doar estetic, ci asigură și o utilizare pe termen lung, fără teama de deteriorare. De asemenea, filtrul de preparare este fabricat din oțel inoxidabil, ceea ce permite reținerea eficientă a zațului de cafea.
  • Curățare ușoară: Forma simplă și utilizarea materialelor ușor de curățat fac să fie ușor de curățat. Este gata pentru următoarea utilizare în cel mai scurt timp.
  • Capacitate mare: Cu o capacitate de 1000 ml, vă permite să pregătiți mai multă cafea, ideală pentru a împărtăși gustul acestei băuturi aromate cu familia și prietenii. De asemenea, o puteți folosi pentru a servi cafeaua la petreceri sau întâlniri, ceea ce face mai ușor să serviți băutura preferată tuturor celor prezenți.
  • Dimensiuni: Măsoară aproximativ 17 x 21 x 10 cm, ceea ce o face compacta și se va potrivi cu ușurință pe raftul sau blatul din bucătărie. Datorită acestui lucru, o puteți avea oricând la îndemână, gata de pregătit cafeaua.
Cod produs
79671
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
17,43
Latime (cm)
10,32
Inaltime (cm)
21,6
Capacite (ml)
1000
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel