Cafetieră, mâner din bambus, 600 ml

  • Cafetieră, mâner din bambus, 600 ml
Cafetieră, mâner din bambus, 600 ml
Cafetieră, mâner din bambus, 600 ml
Cafetieră, mâner din bambus, 600 ml
Cafetieră, mâner din bambus, 600 ml
Cafetieră, mâner din bambus, 600 ml
Cafetieră, mâner din bambus, 600 ml
74,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cafetieră din sticlă cu elemente din bambus - un mod unic de a face cafea aromată.

  • Fabricata din materiale rezistente: Cafetiera este realizata din sticlă, oțel inoxidabil, bambus și elemente din plastic. Datorită execuției sale precise, vă puteți bucura de aroma deplină și de gustul intens al fiecărei cafele.
  • Mânere din bambus: Mânerele ergonomice din bambus natural asigură o ținere confortabilă și sigură în timpul preparării și servirii cafelei. Aspectul lor natural oferă o estetică plăcută, care se va potrivi perfect în aproape orice decor de bucătărie.
  • Sticlă transparentă: Din sticlă transparenta, ceea ce vă permite să urmăriți întregul proces de preparare a cafelei. Datorită acestui lucru, poți controla timpul de preparare și îl poți ajusta în funcție de preferințele tale, obținând gustul perfect de cafea.
  • Filtru din oțel: Echipata cu un filtru din oțel,asigură o separare completă a zațului de preparat, ceea ce garantează o cafea curată și aromată, fără impurități nedorite. Acest filtru este, de asemenea, ușor de curățat, făcând aparatul ușor de utilizat.
  • Dimensiuni compacte: Are o dimensiune compactă de 14,5 cm x 10 cm x 19 cm, ceea ce o face un accesoriu practic și la îndemână pentru prepararea cafelei. O poți depozita cu ușurință în orice bucătărie și o poți lua cu tine într-o călătorie pentru a te bucura de cafea aromată oricând și oriunde.
Cod produs
79672
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
14,5
Latime (cm)
10
Inaltime (cm)
19
Capacite (ml)
600
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel