Coastere pentru cesti LORAL, Ø 10 cm

  • Coastere pentru cesti LORAL, Ø 10 cm
Coastere pentru cesti LORAL, Ø 10 cm
Coastere pentru cesti LORAL, Ø 10 cm
Coastere pentru cesti LORAL, Ø 10 cm
Coastere pentru cesti LORAL, Ø 10 cm
54,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Patru suporturi pentru cesti FLORAL - protecție pentru masă cu model de flori

  • Un set de suporturi: Bucurați-vă de un set unic de patru coastere subțiri din ceramică FLORAL cu un diametru de 10 cm, care nu numai că oferă protecție practică împotriva băuturilor calde, ci și adaugă farmec și stil oricărui interior. datorită frumosului model de flori.
  • Ceramică durabilă: Sunt fabricate din ceramică de înaltă calitate, ceea ce le face durabile și rezistente la deteriorare. Poți fi sigur că vor servi mulți ani, păstrându-și aspectul estetic.
  • Dimensiuni optime: Cu un diametru de 10 cm, se potrivesc perfect sub o cană, ceașcă sau pahar standard, oferind un suport stabil și minimizând riscul răsturnării accidentale a băuturii. Sunt un plus practic și funcțional pentru masa dumneavoastră.
  • Din plută: Echipat cu un fund din plută, protejează suplimentar suprafața mesei de zgârieturi și deteriorare, asigurând în același timp stabilitatea în timpul utilizării. Datorită acestui lucru, vă puteți bucura de siguranța utilizării lor în fiecare zi.
  • Utilizare versatilă: Suporturile FLORAL nu numai că oferă o protecție perfectă a mesei împotriva băuturilor calde, dar pot fi utilizate și într-o varietate de moduri. Sunt perfecte pentru a pune alte feluri de mâncare fierbinți, cum ar fi oale, adăugând farmec și caracter spațiului dvs. și permițând un design interior creativ.
Cod produs
79675
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
ceramică
Lungime (cm)
10
Latime (cm)
10
Inaltime (cm)
3
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel