Coș pentru fructe și legume COLL, înalt, Ø 22 cm

  • Coș pentru fructe și legume COLL, înalt, Ø 22 cm
Coș pentru fructe și legume COLL, înalt, Ø 22 cm
Coș pentru fructe și legume COLL, înalt, Ø 22 cm
Coș pentru fructe și legume COLL, înalt, Ø 22 cm
Coș pentru fructe și legume COLL, înalt, Ø 22 cm
74,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cos metalic inalt pentru fructe si legume - un element decorativ al bucatariei.

  • Practic și durabil: Coșul din metal asigură depozitarea în siguranță a fructelor și legumelor proaspete. Datorită construcției solide, puteți fi sigur că acest coș vă va servi mult timp, fără teama de deteriorare sau deformare.
  • Spațios: Coșul COLL oferă mult spațiu pentru depozitarea legumelor și fructelor. Dimensiunile sale sunt de 22 cm x 16,5 cm, ceea ce îl face suficient de încăpător pentru a depozita cantități mari de alimente, asigurând prospețime de lungă durată și acces la gustări sănătoase.
  • Design elegant și funcțional: Coșul auriu oferă un plus de eleganță și stil bucătăriei tale, fiind în același timp o soluție practică pentru depozitarea și prezentarea fructelor și legumelor. Aspectul său estetic înseamnă că poate acționa și ca element decorativ pe blat sau pe masă, adăugând farmec și caracter întregului spațiu de bucătărie.
  • Ușor de curățat: Coșul este ușor de păstrat curat. Dacă este necesar, ștergeți-l cu o cârpă umedă pentru a-și recăpăta prospețimea și strălucirea. Acest lucru îl face nu doar o soluție practică, ci și o soluție igienică pentru depozitarea alimentelor proaspete.
  • Utilizare versatilă: Coșul nu este doar un loc grozav pentru a depozita fructe și legume, ci poate fi folosit și pentru a organiza alte obiecte mici în bucătărie sau în alte camere ale casei. Îl poți folosi pentru a depozita condimente, accesorii de bucătărie sau mici rechizite de birou, adăugând astfel ordine și estetică mediului înconjurător.
Cod produs
79677
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
metal
Lungime (cm)
22
Latime (cm)
16,8
Inaltime (cm)
22
Diametru (cm)
22
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel