Platou din lemn pentru tort, acacia, Ø 28 cm

  • Platou din lemn pentru tort, acacia, Ø 28 cm
Platou din lemn pentru tort, acacia, Ø 28 cm
Platou din lemn pentru tort, acacia, Ø 28 cm
Platou din lemn pentru tort, acacia, Ø 28 cm
Platou din lemn pentru tort, acacia, Ø 28 cm
109,99 RON
84,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (25,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Platou pentru tort din lemn de salcâm - un plus elegant și durabil pentru masa ta

  • Fabricat din lemn de salcâm: Platoul este realizat din lemn de salcâm de înaltă calitate, ceea ce îi conferă un aspect natural și elegant. Lemnul de salcâm este, de asemenea, durabil și rezistent la deteriorare, ceea ce înseamnă că platoul vă va servi mult timp.
  • Diametru practic de 28 cm: Are dimensiunea perfectă pentru a servi prăjiturile cu diametrul de 28 cm, ceea ce il face practic și funcțional. Datorită acestui lucru, puteți pune cu ușurință atât o prăjitură standard, cât și o prăjitură mai mare.
  • Construcție stabilă: Construcția solidă asigură stabilitate atunci când serviți prăjiturile.
  • Culoarea lemnului maro: Culoarea naturală, maro, a lemnului de salcâm conferă un aspect elegant. Lemnul de salcâm se potrivește perfect cu diverse stiluri de interior, adăugând confort și căldură.
  • Ușor de curățat: Este ușor de păstrat curat, doar ștergeți-l cu o cârpă umedă și uscați-l. Datorită acestui fapt, păstrarea lui în stare perfectă este simplă și nu necesită mult timp.
Cod produs
79679
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Latime (cm)
28
Inaltime (cm)
9
Diametru (cm)
28
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel