Recipient din plastic și set de tacâmuri, 600 ml

  • Recipient din plastic și set de tacâmuri, 600 ml
Recipient din plastic și set de tacâmuri, 600 ml
Recipient din plastic și set de tacâmuri, 600 ml
Recipient din plastic și set de tacâmuri, 600 ml
Recipient din plastic și set de tacâmuri, 600 ml
44,99 RON
33,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 24% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Recipient cu un compartiment convenabil și un set de tacâmuri, 600 ml

  • Convenient și practic: Un recipient din plastic cu un compartiment și un set de tacâmuri este soluția perfectă pentru persoanele care doresc să aibă totul într-un singur loc. Nu mai trebuie să vă faceți griji pentru o furculiță sau o lingură uitate - acum totul este întotdeauna la îndemână.
  • Material - plastic: Recipientul este fabricat din plastic durabil, rezistent la deteriorare și durabil. Puteți fi sigur că vă va servi mult timp și nu se va rupe în timpul utilizării zilnice.
  • Set de tacâmuri: Recipientul este echipat cu un set practic de tacâmuri - furculiță, cuțit și lingură. Datorită acestui lucru, nu trebuie să cauți separat tacâmurile potrivite atunci când vrei să mănânci preparatul tău preferat. Ai întotdeauna totul la îndemână.
  • Dimensiuni compacte: Datorită acestui fapt, poți avea întotdeauna cu tine mesele preferate, indiferent de locul în care te afli.
Producător
Cod produs
79804
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
10
Latime (cm)
9
Inaltime (cm)
15
Capacite (ml)
600
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel