Trei forme de copt cu spatulă și pensulă

  • Trei forme de copt cu spatulă și pensulă
Trei forme de copt cu spatulă și pensulă
119,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Unelte indispensabile pentru o coacere delicioasă

  • Pregătiți tortul perfect: Trei forme de prăjitură în diferite forme, perfecte pentru a coace prăjituri, tarte și prăjituri cu fructe. Datorită lor, puteți face produse de patiserie perfecte în orice formă.
  • Utilizare convenabilă: Setul include și o spatulă și o pensula care vor facilita aplicarea de glazură, creme pe tort. Cu ajutorul lor, te vei remarca ca un maestru bucătar.
  • Materiale durabile: Formele din metal garantează o distribuție uniformă a căldurii și o coacere adecvată. Accesoriile din plastic asigură întreținerea și igiena ușoară.
  • Curățare ușoară: Pot fi spălate atât manual, cât și în mașina de spălat vase, ceea ce facilitează păstrarea lor curată. Clătiți-le sub jet de apă sau puneți-le în mașina de spălat vase.
  • Dimensiuni practice: Forma rotundă are un diametru de 24 cm și o înălțime de 7 cm. Forma de tarta are un diametru de 28 cm si o inaltime de 4,5 cm. Forma dreptunghiulară este de 30 x 13 cm. Datorită lor, vei putea pregăti produse de patiserie la dimensiunea potrivită.
Producător
Cod produs
79812
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
29
Latime (cm)
13,5
Inaltime (cm)
31,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel