Vas de copt cu capac, forma de oala, 1,4 l

  • Vas de copt cu capac, forma de oala, 1,8 l
Vas de copt cu capac, forma de oala, 1,4 l
Vas de copt cu capac, forma de oala, 1,4 l
Vas de copt cu capac, forma de oala, 1,4 l
Vas de copt cu capac, forma de oala, 1,4 l
99,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Vas de copt în formă de oală - soluția perfectă pentru preparatele tale gustoase

  • Vas de copt cu capac: Fabricat din sticlă borosilicată durabilă, rezistentă la căldură până la 300°C. Mânerele facilitează transportul vasului.
  • Forma oală: Datorită formei, vasele de gătit sunt perfecte pentru a pregăti o varietate de feluri de mâncare, cum ar fi prăjirea cărnii sau legumelor. Prevăzut cu un capac din același material.
  • Capacitate mare: Dimensiunea vasului este ideală pentru pregătirea meselor pentru întreaga familie. Vasele de diferite dimensiuni vor găzdui atât porții mai mari, cât și mai mici de mâncare.
  • Transparent: Este transparent, ceea ce vă permite să observați procesul de gătire și să verificați pregătirea vasului fără a fi nevoie să deschideți capacul.
  • Fabricat din sticlă borosilicată de înaltă calitate: Vasul este rezistent la modificări ușoare de temperatură, ceea ce îl face sigur pentru utilizare în cuptor, aragaz, cuptor cu microunde, frigider și congelator.
Producător
Cod produs
79841
Capacite
1400 ml
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
20
Latime (cm)
14,5
Inaltime (cm)
15,8
Capacite (ml)
1400
Caracteristici suplimentare
plita cu inductie
,
aragazaragaz
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel