Recipient pentru sare cu capac din bambus

  • Recipient pentru sare cu capac din bambus
Recipient pentru sare cu capac din bambus
Recipient pentru sare cu capac din bambus
Recipient pentru sare cu capac din bambus
Recipient pentru sare cu capac din bambus
54,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Fă loc pentru sare în bucătărie cu un recipient ecologic

  • Durabil și practic: Recipientul pentru sare este fabricat din ceramică de înaltă calitate, ceea ce îi asigură durabilitatea și rezistența la deteriorare. De asemenea, este ușor de păstrat curat.
  • Design elegant: Capacul recipientului este realizat din lemn de bambus, ceea ce îi conferă un farmec natural și un aspect estetic.
  • Dimensiunile potrivite: Recipientul este compact - 10,5 cm lungime, 10 cm lățime și 10,7 cm înălțime, ceea ce îi permite să fie amplasat cu ușurință pe blatul din bucătărie.
  • Utilizare practică: Acest recipient este ideal pentru păstrarea sării, dar și a altor condimente și aditivi culinari aromatici.
  • Materiale de înaltă calitate: Ceramica utilizată la producerea recipientului este sigură pentru sănătate și nu afectează gustul sau mirosul produselor depozitate. Lemnul de bambus este durabil și ecologic.
Producător
Cod produs
79848
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
ceramică
Lungime (cm)
10,5
Latime (cm)
10
Inaltime (cm)
10,7
Capacite (ml)
550 ml
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel