Moș Crăciun pe sfoară, decor, 30 cm

  • Moș Crăciun pe sfoară, decor, 30 cm
Moș Crăciun pe sfoară, decor, 30 cm
Moș Crăciun pe sfoară, decor, 30 cm
Moș Crăciun pe sfoară, decor, 30 cm
Moș Crăciun pe sfoară, decor, 30 cm
99,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Decor unic de Crăciun - Moș Crăciun pe frânghie, 30 cm înălțime

  • Moș Crăciun pe frânghie: Un decor care va adăuga o atmosferă de sărbătoare interiorului tău . Fabricat din poliester de înaltă calitate, care garantează durabilitate și utilizare îndelungată. O modalitate perfectă de a decora un brad de Crăciun sau alt loc din casa ta.
  • Dimensiuni: 17 x 14 x 30 cm. Proporții perfecte care vă permit să plasați cu ușurință decorul oriunde. Datorită acesteia, Moș Crăciun pe frânghie va fi vizibil și va atrage atenția tuturor oaspeților.
  • Culoarea roșie: Culoarea tradițională a Crăciunului, care se încadrează perfect în atmosfera de Crăciun. . Moș Crăciun pe o frânghie roșie va fi un frumos accent decorativ în interiorul tău.
  • Made: Decor din poliester, care este durabil și rezistent la deteriorare. Datorită acestui fapt, Moș Crăciun pe frânghie vă va servi în fiecare an timp de mulți ani, păstrându-și aspectul frumos.
  • Gadget amuzant: Moș Crăciun este un personaj clasic de Crăciun, dar faptul că atârnă pe o frânghie îi conferă un caracter vesel, amuzant.
Producător
Cod produs
80059
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
roșu
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
17
Latime (cm)
14
Inaltime (cm)
30
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel