Figurină de Moș Crăciun pe sanie, 30 cm

  • Figurină de Moș Crăciun pe sanie, 30 cm
Figurină de Moș Crăciun pe sanie, 30 cm
Figurină de Moș Crăciun pe sanie, 30 cm
Figurină de Moș Crăciun pe sanie, 30 cm
Figurină de Moș Crăciun pe sanie, 30 cm
Figurină de Moș Crăciun pe sanie, 30 cm
Figurină de Moș Crăciun pe sanie, 30 cm
139,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Decor de Crăciun - Moș Crăciun pe sanie, 30 cm înălțime

  • Figura lui Moș Crăciun pe o sanie, 30 cm: Această figurină fermecătoare a lui Moș Crăciun pe o sanie va fi un plus perfect pentru interiorul tău în sezonul sărbătorilor. Are dimensiuni de 26,5 x 14,5 x 21,5 cm, ceea ce îl face să se potrivească într-o varietate de spații. Este fabricat din plastic rezistent, ușor de curățat și păstrat în stare bună. Figurina este multicolora, ceea ce adauga bucurie si o atmosfera festiva. Cu siguranță va deveni un decor pentru casa ta în perioada Crăciunului.
  • Confecționată din diverse materiale:Figurina lui Moș Crăciun pe sanie este realizată din diverse materiale care îi asigură durabilitatea și stabilitatea. . Este format din 50% plastic, 35% poliester, 10% lemn și 5% oțel. Acest lucru îl face solid și durabil, ceea ce garantează o utilizare pe termen lung. Indiferent de locul în care îl așezi, poți fi sigur că va arăta grozav și va rezista în multe sezoane de sărbători.
  • Design de Crăciun: Figurina lui Moș Crăciun pe sania lui are un aspect fermecător și aspect tradițional un design care se potrivește perfect atmosferei de Crăciun. Aspectul său multicolor adaugă bucurie și o stare de sărbătoare. Indiferent dacă îl așezi pe șemineu, raft sau masă, cu siguranță va atrage atenția și va crea o atmosferă de sărbătoare. Este complementul perfect pentru decorarea interioară în perioada sărbătorilor.
  • Ușor de curățat: Figurina de Moș Crăciun pe sanie este realizată din plastic, care este ușor de curățat. Doar ștergeți-o cu o cârpă umedă pentru a îndepărta orice murdărie.
Producător
Cod produs
80063
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
26,5
Latime (cm)
14,5
Inaltime (cm)
21,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel