Globuri in diverse finisaje, Ø 8 cm, 4 buc.

  • Globuri in diverse finisaje, Ø 8 cm, 4 buc.
Globuri in diverse finisaje, Ø 8 cm, 4 buc.
Globuri in diverse finisaje, Ø 8 cm, 4 buc.
Globuri in diverse finisaje, Ø 8 cm, 4 buc.
Globuri in diverse finisaje, Ø 8 cm, 4 buc.
59,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 35% (21,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Decoratiuni unice pentru brad - set globulete decorative de Craciun, 8 cm, 4 bucati

  • Globuri cu diferite finisaje, Ø 8 cm, 4 buc: Aceste globulete frumoase cu un diametru de 8 cm vor fi un plus minunat pentru interiorul tău de Crăciun. Fiecare set conține 4 globulete cu finisaje diferite care vor adăuga strălucire și magie bradului tău de Crăciun.
  • Dimensiuni: Globurile au dimensiuni de 8 x 8 x 9,2 cm, ceea ce le face potrivite pentru decorarea pomilor de Crăciun mai mari.
  • Diverse finisaje: Globurile sunt disponibile într-o varietate de culori, inclusiv argintiu, alb, auriu și roșu. Fiecare set include diferite tipuri de finisaje, cum ar fi sclipici, luciu și mat, care vor adăuga eleganță și farmec copacului tău.
  • Plastic durabil: Sunt fabricate din plastic de înaltă calitate, care este durabil și rezistent la deteriorare. Datorită acestui lucru, vă veți bucura de ele mulți ani.
  • Materiale durabile: Sunt fabricate din materiale artificiale, cum ar fi polistirenul și polietilena, care sunt ușoare și durabile.
Producător
Cod produs
80081
Metoda de ambalare
asamblat
numărul de piese din set
4
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
8
Latime (cm)
8
Inaltime (cm)
9,2
Diametru (cm)
8
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel