Coroană de Crăciun pentru lumânare

  • Coronita de Crăciun pentru lumânare
Coroană de Crăciun pentru lumânare
Coroană de Crăciun pentru lumânare
Coroană de Crăciun pentru lumânare
Coroană de Crăciun pentru lumânare
59,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Decor unic pentru lumânări, perfect pentru Crăciun

  • Decor de lumânare de Crăciun: Acest frumos decor de Crăciun este perfect pentru decorarea interiorului în timpul Crăciunului. Realizat din lemn cu dimensiunile de 20 x 8 x 20 cm, este perfect pentru un pervaz, masa sau semineu. Când așezați un decor cu o lumânare pe fereastră, amintiți-vă despre siguranță - dacă aveți perdele, este mai bine să nu folosiți o flacără deschisă în apropierea acestora.
  • Forma de stea cu decor: >Decorul are forma unei stele din crenguțe de lemn și decorat cu ramuri artificiale de conifere cu decorațiuni suplimentare. În interiorul decorului se află un borcan transparent în care poți așeza o lumânare.
  • Confecționata din lemn:Materialul principal din care este realizat decorul este lemnul, care îi conferă un aspect elegant .
  • Dimensiuni:Decorul măsoară 20 x 8 x 20 cm, ceea ce îl face să aibă dimensiunea potrivită pentru decorarea diverselor locuri din casă.
  • Elemente decorative suplimentare:Decorul vine în două variante, decorat cu stele albe, conuri maro sau fructe de pădure roșii cu sclipici, ceea ce îi conferă un caracter festiv și elegant.
Producător
Cod produs
80087
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
20
Latime (cm)
8
Inaltime (cm)
20
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel