Coronita de Craciun din materiale naturale, Ø 30 cm

  • Coronita de Craciun din materiale naturale, Ø 30 cm
Coronita de Craciun din materiale naturale, Ø 30 cm
Coronita de Craciun din materiale naturale, Ø 30 cm
Coronita de Craciun din materiale naturale, Ø 30 cm
Coronita de Craciun din materiale naturale, Ø 30 cm
89,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Coronita de Crăciun decorativă naturală cu diametrul de 30 cm

  • Coronita de Crăciun din materiale naturale: Această coronita frumoasă de Crăciun este realizată din materiale naturale precum lemnul, crenguțe și conuri. Este completarea perfectă pentru interiorul tău care va adăuga farmec și atmosferă de Crăciun.
  • Dimensiuni: Această coronita are un diametru de 30 cm și dimensiunile sale sunt 32 cm x 9,5 cm x 32 cm. O poți folosi ca decor pentru uși și pereți, este foarte practica de folosit.
  • Plina cu diverse decorațiuni: Această coronita are elemente frumoase, multicolore precum lemnul , crenguțe, conuri de pin și stele albe cu sclipici. Datorită acestor adăugari arată foarte impresionant și atrage imediat atenția.
  • Materiale: Este realizată din materiale de înaltă calitate precum lemn, poliester și polistiren. Acest lucru garantează durabilitate și rezistență la deteriorare, așa că vă veți bucura de ea în multe perioade de vacanță.
  • Design unic: Are un design unic care combină elemente naturale precum lemnul și conuri de pin, cu stele strălucitoare. Acest lucru o face nu numai eleganta, ci și originala și unica.
Producător
Cod produs
80091
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
32
Latime (cm)
9,5
Inaltime (cm)
32
Diametru (cm)
30
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel