Figurina de Crăciun, sat de Crăciun

  • Figurina de Crăciun, sat de Crăciun
Figurina de Crăciun, sat de Crăciun
Figurina de Crăciun, sat de Crăciun
Figurina de Crăciun, sat de Crăciun
Figurina de Crăciun, sat de Crăciun
139,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Figurina realizată manual - decor perfect pentru Crăciun

  • Oraș multicolor de Crăciun: O decorație unică de Crăciun care va aduce magia Crăciunului în interiorul tău. Orașul este realizat din polirășină de înaltă calitate, care garantează durabilitatea și soliditatea structurii.
  • Decorare interactivă: Orașul este echipat cu 8 LED-uri colorate care oferă un efect de pâlpâire și de schimbare a culorii. Acest lucru face peisajul și mai fermecător și mai atrăgător.
  • Puterea principală: Satul de Crăciun este ușor de operat. Le puteți conecta la o sursă de alimentare de 4,5 V, 3,6 W, care oferă o sursă de alimentare stabilă și sigură.
  • Iluminare multifuncțională: Orașul poate străluci permanent, pâlpâi sau poate schimba culorile. Datorită acestui fapt, poți ajusta iluminarea după preferințele tale și poți crea o atmosferă unică de Crăciun.
Cod produs
80093
Baterii
neincluse
Sursa de putere
baterii
numărul de LED-uri
11
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
24
Latime (cm)
15,4
Inaltime (cm)
16,6
Battery Type
3 x AA
electroreport
a
Caracteristici suplimentare
LED
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel