Brad artificial cu crengi acoperite de zapada, 50 cm

  • Brad artificial cu crengi acoperite de zapada, 50 cm
Brad artificial cu crengi acoperite de zapada, 50 cm
Brad artificial cu crengi acoperite de zapada, 50 cm
Brad artificial cu crengi acoperite de zapada, 50 cm
Brad artificial cu crengi acoperite de zapada, 50 cm
74,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Brad decorativ cu efect de zăpadă, înălțime 50 cm

  • Brad de Crăciun artificial cu ramuri acoperite de zăpadă: Acest brad mic de Crăciun, înalt de 50 cm, va adăuga o atmosferă festivă în interiorul tău. Ramurile sale sunt acoperite cu zăpadă, ceea ce le adaugă farmec și le face să arate foarte realiste.
  • Decor cu conuri de pin și zăpadă artificială: Acest brad mic de Crăciun are ramuri presărate cu zăpadă artificiala și conuri. Decorul va completa perfect decorul de Crăciun și va sublinia în plus atmosfera de Crăciun.
  • Dimensiuni: Bradul artificial are dimensiuni de 35 x 35 x 50 cm, ceea ce îl face potrivit in spatii mici... Îl poți așeza cu ușurință pe un pervaz, comodă, masă sau altă piesă de mobilier.
  • Material: Bradul de Crăciun este realizat din plastic rezistent, ceea ce îi asigură durabilitatea și rezistenta la deteriorare. Ramurile sunt flexibile și rezistente la rupere, ceea ce face mai ușoară aranjarea lor în modul dorit.
  • Caracteristici suplimentare: Bradul de Crăciun este format dintr-o singură bucata, așa că nu nu trebuie să vă faceți griji pentru asamblarea acestuia. Suportul este realizat din ciment si acoperit cu iuta, ceea ce ii confera stabilitate si aspect estetic. Este destinat utilizării în interior.
Cod produs
80100
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
35
Latime (cm)
35
Inaltime (cm)
50
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel