Suport pentru lumânări, Ø 30 cm

  • Suport pentru lumânări, Ø 30 cm
Suport pentru lumânări, Ø 30 cm
Suport pentru lumânări, Ø 30 cm
Suport pentru lumânări, Ø 30 cm
Suport pentru lumânări, Ø 30 cm
69,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 29% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Suport reflectorizant lumânări pentru un aspect elegant

  • Suport unic: Acest frumos suport pentru lumanari este perfect pentru a crea o atmosferă magică în interiorul dvs. interior. Se potrivește perfect lumânărilor.
  • Confecționat din materiale de înaltă calitate: Suportul este realizat din sticlă de înaltă calitate, ceea ce garantează durabilitate și eleganță. Culoarea îi conferă un farmec unic și îl face să se potrivească în multe interioare diferite.
  • Design unic: Suportul are un design neobișnuit care vă va distinge interiorul și va adăuga caracter. Suprafața sa reflectă lumina, creând un efect izbitor care va însufleți orice încăpere.
  • Accesoriu multifuncțional: Acest suport poate fi folosit ca suport decorativ pentru un sfeșnic, dar și ca un element decorativ pentru diverse alte amenajari interioare. Îl poți folosi ca bază pentru produse cosmetice sau ca tavă pentru articole mici.
Producător
Cod produs
80146
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
30
Latime (cm)
0,47
Inaltime (cm)
30
Diametru (cm)
10
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel