Ren dansator din poliester, figurina interactiva

  • Ren dansator din poliester, figurina interactiva
Ren dansator din poliester, figurina interactiva
Ren dansator din poliester, figurina interactiva
Ren dansator din poliester, figurina interactiva
Ren dansator din poliester, figurina interactiva
169,99 RON
129,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 24% (40,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Casa ta va deveni magică datorită renilor noștri în mișcare pentru decorare

  • Ren care dansează din poliester: Figurina este realizată din poliester de înaltă calitate, care asigură durabilitate. Renul are dimensiuni de 40 x 22,5 x 29 cm, ceea ce îl face un decor interior ideal.
  • Figurină interactivă:Renul are multe funcții interactive care îi vor încânta atât pe copii, cât și pe adulți. Poate să se miște, să emită muzică și să strălucească în diferite culori, făcându-l o atracție în timpul unei seri de familie.
  • Ren muzical: Renul are un difuzor încorporat care redă o melodie, perfectă pentru petrecerea de Crăciun sau ca sunet liniștitor înainte de culcare.
  • LED colorat: Renul este echipat cu un LED culori variabile. Acest lucru creează un efect de lumină magică care adaugă farmec întregii figurine.
  • Material: Blana de ren este realizată din poliester de înaltă calitate, ceea ce il face moale și plăcut la atingere. Partea interioară este din plastic. Acolo este ascuns și mecanismul jucăriei.
Cod produs
80153
Caracteristici suplimentare
LED
,
cu sunete
Baterii
inclusa
Sursa de putere
baterii
numărul de LED-uri
1
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
40
Latime (cm)
22,5
Inaltime (cm)
29
Battery Type
3 x AA
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel