Figurină spărgător de nuci, lemn, 60 cm

  • Figurină spărgător de nuci, lemn, 60 cm
Figurină spărgător de nuci, lemn,  60 cm
Figurină spărgător de nuci, lemn,  60 cm
Figurină spărgător de nuci, lemn,  60 cm
Figurină spărgător de nuci, lemn,  60 cm
159,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un element de neînlocuit al decorațiunii de Crăciun - o figurină din lemn de spărgător de nuci.

  • Figurină spărgător de nuci: O figurină din lemn care înfățișează un spărgător de nuci. Un decor interior perfect care va adăuga farmec și confort.
  • Material: Figurina este realizata din lemn de inalta calitate, ceea ce ii garanteaza durabilitatea si soliditatea. . Materialele folosite sunt: ​​lemn 80%, MDF10, polirășină 9% și poliester 1%.
  • Multicolor: Figurina spărgător de nuci este disponibilă în mai multe culori, ceea ce permite asortarea acesteia. la diverse stiluri si amenajari interioare.
  • Manopera de exceptie: Figurina a fost realizata cu grija, cu atentie la cele mai mici detalii. Sculptura și pictura precise fac ca figura spărgător de nuci să arate impresionant.
Producător
Cod produs
80160
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
11,5
Latime (cm)
11
Inaltime (cm)
60,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel