Fata de masa cu model Ginkgo, 140 x 240 cm

  • Fata de masa cu model Ginkgo, 140 x 240 cm
Fata de masa cu model Ginkgo, 140 x 240 cm
Fata de masa cu model Ginkgo, 140 x 240 cm
Fata de masa cu model Ginkgo, 140 x 240 cm
Fata de masa cu model Ginkgo, 140 x 240 cm
129,99 RON
99,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Față de masă extrem de elegantă cu model ginkgo - perfectă pentru a crea un decor unic de masă

  • Față de masă GINKO cu model ginkgo: O față de masă frumoasă care îți vor decora interiorul. Fabricata din poliester de înaltă calitate, este ușor de curățat.
  • Model GINKO ginkgo: O față de masă decorată cu un model delicat GINKO care va adăuga farmec sufrageriei tale. Modelul în culori auriu și crem adaugă eleganță și stil.
  • Îngrijire și curățare: Puteți spăla în siguranță această față de masă la mașina de spălat - este rezistentă la spălare la 30°C . Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la starea ei după spălările ulterioare.
  • Călcare ușoară: O față de masă din poliester este ușor de călcat. Datorită acestui lucru, va arăta mereu impecabil și elegant pe masa ta.
  • Posibilitate de curățare chimică: În caz de murdărie mai dificilă, fața de masă poate fi supusă în siguranță la spalare profesională. Datorită acestui lucru, va arăta mereu ca noua.
Producător
Cod produs
80161
Instructiuni de spalare
se spala in 30°C
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
240
Latime (cm)
140
Inaltime (cm)
0,1
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel