Steaua Betleemului, floare, 75 cm

  • Steaua Betleemului, floare, 75 cm
Steaua Betleemului, floare, 75 cm
Steaua Betleemului, floare, 75 cm
Steaua Betleemului, floare, 75 cm
Steaua Betleemului, floare, 75 cm
54,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Decor pentru casă de Crăciun, Steaua din Betleem - perfectă pentru o piesă centrală, 75 cm

  • Steaua Betleemului, floare pentru o piesă centrală, 75 cm: Steaua Betleemului, lungime 75 cm, perfecta pentru decorarea interioara. Fabricata din plastic rezistent, care asigură durabilitate pe termen lung și nu necesită îngrijire specială. Poate fi așezata într-o vază sau folosita pentru a crea decorațiuni de Crăciun.
  • Dimensiuni: 24 cm x 13 cm x 78 cm. Are dimensiuni compacte, fiind ușor de plasat oriunde în casa ta. Nu ocupă mult spațiu și în același timp adaugă farmec și o atmosferă festivă.
  • Culoare: Roșu. Intr-o culoare roșie intensă, care simbolizează magia și bucuria Crăciunului. Se potrivește perfect cu alte decorațiuni de Crăciun și adaugă un caracter unic interiorului.
  • Material: Plastic. Plastic de înaltă calitate care imită florile naturale. Datorită acestui lucru, este ușor de păstrat curata și nu își pierde frumusețea nici după o perioadă lungă de utilizare.
Producător
Cod produs
80180
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
roșu
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
24
Latime (cm)
13
Inaltime (cm)
78
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel