Lumanare parfumata cu capac decorativ, 380 g

  • Lumanare parfumata, capac decorativ, 380 g
Lumanare parfumata cu capac decorativ, 380 g
Lumanare parfumata cu capac decorativ, 380 g
Lumanare parfumata cu capac decorativ, 380 g
Lumanare parfumata cu capac decorativ, 380 g
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lumânare parfumată decorativă cu o greutate de 380 g - perfectă pentru decorarea interioară

  • Lumânare parfumată mare, capac decorativ, 380 g: Această lumânare parfumată frumoasă, cu o greutate de 380 g, va adăuga confort și stil pentru interiorul tău. Dimensiunile sale sunt 13 x 13 x 7,8 cm. Datorită capacului decorativ, nu este doar un element funcțional, ci și un decor stilat.
  • Parafină de înaltă calitate: Lumânarea este realizată din parafină, ceea ce îi garantează calitatea înaltă și de lungă durată. Vă puteți bucura de parfumul frumos pentru o lungă perioadă de timp.
  • Capac decorativ: Lumânarea a fost concepută având în vedere Crăciunul. Capacul său este decorat cu un motiv natural, tridimensional.
  • Diverse modele: Lumânarea parfumată este disponibilă în diverse culori. Poti alege dintre mai multe modele care vor aduce o atmosfera placuta de relaxare in casa ta.
Producător
Cod produs
80190
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
parafină
Lungime (cm)
13
Latime (cm)
13
Inaltime (cm)
7,8
Diametru (cm)
13
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel