Figurina sat de Crăciun

  • Figurina sat de Crăciun
Figurina sat de Crăciun
Figurina sat de Crăciun
Figurina sat de Crăciun
Figurina sat de Crăciun
74,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Decor unic de Craciun - Orasul de Craciun, scena din lemn

  • Scena de Craciun: Orasul de Craciun din lemn, dimensiuni 30 x 6 x 17 cm. Perfect pentru a crea o atmosferă de sărbătoare în casa ta.
  • Lumina: Setul include 13 becuri LED cu lumină albă caldă care oferă o atmosferă confortabilă. Lumina este constantă, ceea ce subliniază și mai mult farmecul scenei.
  • Sursa de alimentare: Scena funcționează cu baterii, care nu sunt incluse în set. Sunt necesare 2 baterii LR03/AAA - 1,5V. Datorită acestui fapt, îl poți amplasa oriunde, indiferent de accesul la priză.
  • Întreținere: Orașul de Crăciun este realizat din lemn de înaltă calitate, care garantează durabilitatea și soliditatea produsului. li>
  • Design multicolor: Satul de Craciun este multicolor, ceea ce ii adauga farmec si il face sa se incadreze perfect in orice interior. Perfect ca decor pentru o masă, raft sau comodă.
Cod produs
80193
Baterii
neincluse
colour temperature
warm white
Sursa de putere
baterii
numărul de LED-uri
13
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
30
Latime (cm)
6
Inaltime (cm)
17
Battery Type
2 x AAA
electroreport
a
Caracteristici suplimentare
LED
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel