Individual de Craciun, 45 x 30 cm

  • Individual de Craciun, 45 x 30 cm
Individual de Craciun, 45 x 30 cm
Individual de Craciun, 45 x 30 cm
Individual de Craciun, 45 x 30 cm
Individual de Craciun, 45 x 30 cm
36,99 RON
25,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 30% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Individual de masă de Crăciun cu motiv pomul de Crăciun - perfect pentru decorarea mesei de Crăciun

  • Individual de masă brad de Crăciun: Fabricat din poliester de înaltă calitate, acest individual de masă model brazi de Crăciun este completarea perfectă pentru designul interior de sărbători. Măsoară 45 x 30 cm, așa că se potrivește perfect pe majoritatea meselor. Datorită culorii sale bej, se potrivește perfect cu alte elemente decorative.
  • Material de înaltă calitate: Este fabricat din poliester, ceea ce îi garantează rezistența și durabilitatea. Materialul este plăcut la atingere și ușor de curățat.
  • Protecția mesei: Acest individual nu numai că adaugă farmec mesei tale, dar o protejează și împotriva zgârieturilor, petelor și altor daune. Îl poți folosi în timpul meselor de zi cu zi sau la ocazii speciale.
  • Motiv de Crăciun: Individualul este decorat cu un model de pom de Crăciun, care adaugă un caracter festiv interiorului. Este alegerea perfectă pentru Crăciun, Anul Nou sau alte sărbători.
  • Întreținere ușoară: Individualul poate fi spălat sau curățat cu ușurință manual. Dupa spalare este gata de folosit din nou si isi pastreaza calitatea si aspectul.
Producător
Cod produs
80222
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
45
Latime (cm)
30
Inaltime (cm)
0,07
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel