Lumanare parfumata in sticla, 210 g, Ø 8 cm

  • Lumanare parfumata in sticla, 210 g, Ø 8 cm
Lumanare parfumata in sticla, 210 g, Ø 8 cm
Lumanare parfumata in sticla, 210 g, Ø 8 cm
Lumanare parfumata in sticla, 210 g, Ø 8 cm
Lumanare parfumata in sticla, 210 g, Ø 8 cm
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lumânare parfumată în sticlă - perfectă pentru o seară de Crăciun

  • Lumânare parfumată în sticlă, 210 g, Ø 8 cm: Această frumoasă lumânare parfumată este completarea perfectă la interioarele tale. Lumânarea este ambalată într-o cutie decorativă de 10,2 x 10,2 x 12,5 cm, iar diametrul lumânării în sine este de 8 cm. Datorită acestui fapt, o puteți plasa practic oriunde în casa dvs.
  • Timp lung de ardere: Nu trebuie să vă faceți griji că această lumânare se stinge rapid. A fost special conceput pentru a arde ore lungi - până la 40 de ore! Vă puteți bucura de parfumul său plăcut și lumina romantică pentru multe seri.
  • Ingrediente de înaltă calitate: Această lumânare este făcută din parafină și uleiuri parfumate de înaltă calitate. Aroma sa unică de cafea și tonka vă va face casa să miroase incredibil de confortabil și relaxant.
  • Utilizare în siguranță: Lumânarea este echipată cu un fitil din bumbac care garantează siguranță atunci când o utilizați. Poți fi sigur că flacăra va fi stabilă și nu va provoca situații periculoase.
  • Ambalaj elegant din sticlă: Această lumânare parfumată este găzduită într-un recipient frumos, transparent din sticlă. Acest lucru nu numai că o face să arate elegant și cu gust, dar o protejează și împotriva daunelor. O poți oferi și cadou cuiva apropiat – cutia decorativă va face lumânarea să arate frumos sub bradul de Crăciun.
Producător
Cod produs
80229
Timp de ardere
40 h
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
roșu
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
10,2
Latime (cm)
10,2
Inaltime (cm)
12,5
Diametru (cm)
8
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel