Opritor ușă în formă de bufniță, 20 cm

  • Opritor ușă în formă de bufniță, 20 cm
Opritor ușă în formă de bufniță, 20 cm
Opritor ușă în formă de bufniță, 20 cm
Opritor ușă în formă de bufniță, 20 cm
Opritor ușă în formă de bufniță, 20 cm
84,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Opritor de ușă unic în formă de bufniță - accesoriul perfect de Crăciun

  • Oprior de ușă universal: Opritor de ușă practic și fermecător în formă de bufniță. Oprește perfect ușa, prevenind închiderea accidentală.
  • Confecționată din poliester de înaltă calitate:Este fabricat din poliester durabil și rezistent la deteriorare. Asigură durabilitatea și fiabilitatea utilizării.
  • Dimensiuni funcționale:Opritorul are dimensiuni de 17,5 cm x 10,5 cm x 20 cm, astfel încât se potrivește perfect în majoritatea ușilor standard. Asigura stabilitate si siguranta ca usa nu se va inchide accidental. Cântărește 1,5 kg.
  • Design alb fermecător: Are un design fermecător și modern. Ochii făcuți din nasturi și un ciocul de bufniță sub formă de pandantiv sunt detalii interesante care conferă un stil unic.
  • Adaos practic la interior: Acest opritor nu este doar practic, ci este și un decor interior eficient. Datorită aspectului său drăguț în formă de bufniță, va crea o atmosferă confortabilă în casa ta.
Producător
Cod produs
80247
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
17,5
Latime (cm)
10,5
Inaltime (cm)
20
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel