Calendar Advent în formă de ren, de completat

  • Calendar Advent în formă de ren, de completat
Calendar Advent în formă de ren, de completat
Calendar Advent în formă de ren, de completat
Calendar Advent în formă de ren, de completat
Calendar Advent în formă de ren, de completat
139,99 RON
109,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 21% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Calendar unic Advent în formă de ren - adaugă magie anticipării Crăciunului

  • Calendar Advent în formă de ren: Acest adorabil calendar Advent din forma unui ren este completarea perfectă pentru decorarea ta de Crăciun. Fabricat din poliester de înaltă calitate, este durabil și ușor de curățat. Conține 24 de buzunare care pot fi umplute cu diverse surprize pentru a te bucura de așteptarea Crăciunului în fiecare zi.
  • Dimensiuni: 39 x 6 x 99 cm. Acest calendar Advent are dimensiunea perfectă pentru a se potrivi pe un perete din orice cameră. Dimensiunile sale compacte îl fac ușor de agățat, indiferent de dimensiunea camerei.
  • Culoare strălucitoare: Acest calendar Advent este realizat într-o culoare roșie frumoasă, care se potrivește perfect în atmosfera de Craciun. Nuanța sa intensă adaugă căldură și bucurie interiorului.
  • Poliester durabil: Fabricat din poliester de înaltă calitate, acest calendar Advent este durabil și rezistent la deteriorare. Acest material este, de asemenea, ușor de curățat, ceea ce face ca produsul să fie practic și poate fi folosit în mod repetat - mulți ani.
  • 24 de buzunare: Acest calendar Advent conține 24 de buzunare, care pot fi umplute de diverse surprize. Fiecare buzunar are dimensiunea potrivită pentru a ține un mic cadou sau dulciuri. Deschizând câte un buzunar în fiecare zi, te poți bucura de anticiparea Crăciunului.
Producător
Cod produs
80259
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
roșu
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
39
Latime (cm)
6
Inaltime (cm)
99
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel