Crenguta pentru coroana de Craciun, 75 cm

  • Crenguta pentru coroana de Craciun, 75 cm
Crenguta pentru coroana de Craciun, 75 cm
Crenguta pentru coroana de Craciun, 75 cm
Crenguta pentru coroana de Craciun, 75 cm
Crenguta pentru coroana de Craciun, 75 cm
74,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 27% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Creangă decorativă ideală pentru crearea decorațiunilor de Crăciun

  • Creează o atmosferă unică de Crăciun: O creangă de decorațiuni de Crăciun lungă de 75 cm este un plus ideal pentru decorarea interioară în perioada sărbătorilor . Datorită aspectului său, creează o atmosferă unică și adaugă farmec oricărei încăperi.
  • Fabricată din materiale rezistente: Crenguța este realizată din plastic de înaltă calitate, care garantează durabilitate și rezistenta la deteriorare. În plus, compoziția frunzelor verzi și a frunzelor cu sclipici face ca crenguța să arate foarte impresionant.
  • Design multicolor: Are un design multicolor, care îi adaugă un caracter unic. Combinația de verdeață, frunze de sclipici și accente aurii face ca ea să arate foarte atractivă și atrăgătoare.
  • Ușor de asamblat și demontat: Crenguța este ușor de asamblat și dezasamblat, datorită căruia poate fi pregătita rapid și convenabil pentru sărbători. Dimensiunile crengutei (23 x 7 x 75 cm) o fac potrivita pentru amplasarea pe diverse suprafete si in diverse incaperi.
  • Posibilitate de a alege dintre diverse variante: Crenguta pentru Craciun decor disponibil, este disponibila în mai multe variante de culoare, ceea ce vă permite să o asortați la preferințele dumneavoastră individuale și stilul interior. Indiferent de varianta aleasă, o crenguță va fi întotdeauna un frumos element decorativ.
Producător
Cod produs
80262
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
25
Latime (cm)
10
Inaltime (cm)
75
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel