Ren de Craciun 240 LED, decoratiuni luminoase de exterior

  • Ren de Craciun 240 LED, decoratiuni luminoase de exterior
Ren de Craciun 240 LED, decoratiuni luminoase de exterior
Ren de Craciun 240 LED, decoratiuni luminoase de exterior
Ren de Craciun 240 LED, decoratiuni luminoase de exterior
Ren de Craciun 240 LED, decoratiuni luminoase de exterior
319,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Decor de Crăciun în aer liber - ren cu 240 de LED-uri

  • Ren de Crăciun 240 de LED-uri: Această decorație luminoasă de exterior adaugă magie și o atmosferă festivă casei tale. Fabricat din metal, este durabil și solid. Renul și sania au dimensiuni de 154 x 28,5 x 64 cm, ceea ce îl face un element decorativ impresionant.
  • 240 de becuri LED: Alimentat de o sursă de alimentare de 31V 3.6W, renul aprinde 240 de LED-uri albe calde care oferă o lumină moale și plăcută. Vă puteți bucura de frumusețea și atmosfera pe care le creează în timpul sezonului de sărbători.
  • Efect de lumină constant: Renul de Crăciun cu 240 LED-uri are un efect de iluminare constant, care adaugă eleganță și liniște spațiului dvs.
  • Lungime cablu de 5 m:Cablul de 5 m lungime este transparent, astfel încât poate fi ascuns cu ușurință sau mascat. Puteți plasa liber renul oriunde în afara casei dvs., fără să vă faceți griji cu privire la lipsa spațiului pentru a-l conecta la sursa de alimentare.
  • Rezistent la intemperii: Renul de Crăciun cu 240 LED-uri este destinat pentru a fi utilizat în exterior. Este durabil și rezistent la condițiile meteorologice, așa că te poți bucura de frumusețea lui pentru mai multe anotimpuri.
Cod produs
80305
colour temperature
warm white
Putere (W)
3,6 W
Lungime cablu
500 cm
Sursa de putere
la retea
numărul de LED-uri
240
Metoda de ambalare
pentru auto-asamblare
culoarea cablului
transparent
IP
24
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
metal
Lungime (cm)
154
Latime (cm)
28,5
Inaltime (cm)
64
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel