Ghirlanda luminosa fulg de nea, 20 LED-uri

  • Ghirlanda luminosa fulg de nea, 20 LED-uri
Ghirlanda luminosa fulg de nea, 20 LED-uri
Ghirlanda luminosa fulg de nea, 20 LED-uri
Ghirlanda luminosa fulg de nea, 20 LED-uri
Ghirlanda luminosa fulg de nea, 20 LED-uri
49,99 RON
30,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 38% (19,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Girlandă unică cu LED-uri fulgi de nea - perfectă pentru sărbători

  • Girlandă luminoasă cu fulgi de zăpadă, 20 LED-uri: Ghirlanda luminoasă cu fulgi de nea este completarea perfectă pentru decorarea interioară. Este formata din 20 de LED-uri care creează o atmosferă magică, festivă. Culoarea albă dă un plus de eleganță, iar plasticul asigură durabilitate și siguranță în utilizare.
  • Alimentata cu baterie: Ghirlanda este alimentată cu baterie, ceea ce o face independentă de accesul la o priză electrică. O poți așeza oriunde fără să-ți faci griji pentru cabluri și prelungitoare.
  • 20 LED-uri: Numărul de 20 LED-uri garantează o iluminare suficientă și un aspect atractiv. Puteți alege între lumină albă caldă și lumină albă rece, ceea ce vă permite să potriviți ghirlanda preferințelor și designului interior.
  • Efect de iluminare constant: Ghirlanda cu fulgi de nea are un efect de iluminare constantă care conferă interiorului o atmosferă unică. Face camera mai confortabilă și mai atmosferică.
  • Cablu lung de 30 cm: Cablul lung de 30 cm vă oferă multă libertate în așezarea ghirlandei. O poți folosi cu ușurință în diverse moduri, creând compoziții luminoase interesante în casa ta.
Cod produs
80307
Baterii
neincluse
Sursa de putere
baterii
Lungime cablu
30 cm
numărul de LED-uri
20
colour temperature
warm white
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
190
Latime (cm)
0,1
Inaltime (cm)
0,1
IP
20
Battery Type
2 x AA
electroreport
a
Caracteristici suplimentare
LED
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel