Instalatie de exterior, 320 LED

  • Instalatie de exterior, 320 LED
Instalatie de exterior, 320 LED
Instalatie de exterior, 320 LED
Instalatie de exterior, 320 LED
Instalatie de exterior, 320 LED
129,99 RON
99,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Iluminat de grădină - luminează-ți vacanțele cu o instalatie de exterior cu 320 de LED-uri

  • Instalatie luminoasa de exterior, 320 de LED-uri: Aceasta instalatie de lumină de exterior frumos lucrata are 320 de LED-uri care oferă o iluminare puternică și cu economie de energie. Dimensiunile sale sunt de 3190 cm x 0,5 cm x 0,5 cm, astfel încât să o puteți adapta cu ușurință nevoilor dumneavoastră.
  • Decor plin de culoare: Aceasta instaslatie luminoasa este disponibila în trei culori diferite, astfel încât să puteți crea o varietate de efecte de iluminare și să oferiți interiorului sau grădinii dvs. un aspect unic. Puteți alege dintre 8 funcții de lumină diferite pentru a adapta iluminarea la dispoziția dvs.
  • Plastic durabil: Este fabricata din plastic durabil, care este rezistent la condițiile meteorologice. Datorită acestui fapt, o puteți folosi atât în ​​interior, cât și în exterior.
  • Informații suplimentare: Este alimentata de o sursă de alimentare de 31 V și 3,6 W. Este formata din 320 de LED-uri multicolore. Are un cablu verde de 5 metri și oferă 8 efecte de iluminare diferite. Fiecare are un diametru de 5 mm iar distanța dintre ele este de 10 cm.
  • Utilizare în aer liber: Este perfecta pentru utilizare în aer liber. Poate fi alimentata cu o sursă de alimentare de 31 V și 3,6 W, ceea ce asigură o alimentare sigură și stabilă. O poți folosi pe terasă, în grădină sau pe balcon pentru a crea o atmosferă unică în aer liber.
Cod produs
80313
colour temperature
multi-colorate
Putere (W)
3,6 W
Lungime cablu
500 cm
Sursa de putere
la retea
numărul de LED-uri
320
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
3190
Latime (cm)
0,5
Inaltime (cm)
0,5
IP
44
Caracteristici suplimentare
LED
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel