Proiector stelute pentru clădire, 400 m²

  • Proiector stelute pentru clădire, 400 m²
Proiector stelute pentru clădire, 400 m²
Proiector stelute pentru clădire, 400 m²
Proiector stelute pentru clădire, 400 m²
Proiector stelute pentru clădire, 400 m²
Proiector stelute pentru clădire, 400 m²
Proiector stelute pentru clădire, 400 m²
199,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Iluminare fascinantă de Crăciun - Proiector de Crăciun pentru o clădire, 400 m²

  • Proiector de Crăciun pentru o clădire, 400 m²: Acest proiector multicolor este soluția perfectă pentru toată lumea care vrea să creeze o atmosferă magică în clădirea dumneavoastră în timpul sărbătorilor. Datorită dimensiunilor sale (15 x 9,5 x 39,5 cm), este capabil să ilumineze o suprafață de până la 400 m².
  • 32.000 de puncte roșii și 60.000 de puncte verzi: Datorita lui, vă veți putea bucura de efectul de iluminare uimitor. Cu 32.000 de puncte roșii și 60.000 de puncte verzi, creează modele unice care vă vor încânta vecinii și trecătorii.
  • Telecomandă și temporizator încorporate: Acest proiector este echipat cu o telecomandă care vă permite să o porniți și să o opriți cu ușurință, precum și să setați un cronometru pentru a menține lumina aprinsă pentru o anumită perioadă de timp.
  • Detector de lumină și rază 15 - 20 m: Proiectorul este echipat cu un detector de lumină care aprinde automat lumina în întuneric. Aceasta înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu pornirea și oprirea manuală. Raza sa este de 15-20 de metri de clădire.
  • Fabricat din plastic de înaltă calitate: Acest proiector este fabricat din plastic durabil, care asigură durabilitate și rezistență la condițiile meteorologice. Datorită acestui fapt, îl puteți instala în siguranță în afara clădirii și vă puteți bucura de efectul uimitor pentru multe sezoane
Cod produs
80331
Putere (W)
5,4 W
Lungime cablu
300 cm
Caracteristici suplimentare
timer
Sursa de putere
la retea
Metoda de ambalare
asamblat
culoarea cablului
negru
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
15
Latime (cm)
9,5
Inaltime (cm)
39,5
IP
44
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel