Decoratiuni de iluminat exterior, bastoane acrilice, 30 LED-uri

  • Decoratiuni de iluminat exterior, bastoane acrilice, 30 LED-uri
Decoratiuni de iluminat exterior, bastoane acrilice, 30 LED-uri
Decoratiuni de iluminat exterior, bastoane acrilice, 30 LED-uri
Decoratiuni de iluminat exterior, bastoane acrilice, 30 LED-uri
Decoratiuni de iluminat exterior, bastoane acrilice, 30 LED-uri
229,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Decoratiuni cu LED de Craciun - bastoane acrilice ca decoratiuni luminoase pentru balcon sau curte

  • Decoratiuni luminoase si colorate: Decoratiunile luminoase de exterior sunt modalitatea perfecta de a crea un atmosfera magica in gradina. Bastonașele acrilice au până la 30 de diode LED luminoase și economisind energie, care fac decorațiunile să strălucească frumos de lumină.
  • Multifuncțional: Datorită celor 8 efecte de iluminare diferite, vă puteți adapta decoratiunile pe gustul si dispozitia ta. Puteți alege între lumină constantă, pâlpâire sau pulsație, creând o atmosferă minunată pe terasă, în grădină sau pe balcon.
  • Durabil și rezistent la condițiile meteorologice:Sunt realizate din plastic de înaltă calitate, rezistent la condițiile meteorologice în schimbare. Vă puteți bucura de decorațiuni frumoase pentru multe anotimpuri, fără să vă faceți griji că le deteriorați.
  • Adaptat pentru utilizare în aer liber: Decorațiile luminoase au un cablu lung, transparent de 5 metri, care permite o plasare ușoară oriunde. În plus, produsul este potrivit pentru utilizare în aer liber și este alimentat de la rețea, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la baterii.
  • Design multicolor: Decorațiile luminoase sunt albe și roșii decorațiuni clasice de Crăciun care te vor face să te simți magic.
Cod produs
80340
colour temperature
cool white
Putere (W)
3,6 W
Lungime cablu
500 cm
Tip alimentare
la retea
numărul de LED-uri
30
Metoda de ambalare
pentru auto-asamblare
culoarea cablului
transparent
numărul de piese din set
3
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
13
Latime (cm)
3,5
Inaltime (cm)
70
IP
44
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel