Perdea opaca BLACKE cu inele, 135 x 240 cm

  • Perdea opaca BLACKE cu inele, 135 x 240 cm
Perdea opaca BLACKE cu inele, 135 x 240 cm
Perdea opaca BLACKE cu inele, 135 x 240 cm
Perdea opaca BLACKE cu inele, 135 x 240 cm
Perdea opaca BLACKE cu inele, 135 x 240 cm
Perdea opaca BLACKE cu inele, 135 x 240 cm
Perdea opaca BLACKE cu inele, 135 x 240 cm
149,99 RON
109,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 27% (40,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Perdea pentru sufragerie - culori frumoase și structură jacquard

  • Perdea opaca BLACKE cu inele: Perdea din poliester de înaltă calitate cu o greutate de 290 g/m². Țesătura are o țesătură densă care evidențiază frumos profunzimea culorilor.
  • Structură jacquard:: Perdeaua este realizată folosind tehnologia jacquard, datorită căreia are o structură în carouri. Materialul din poliester este rezistent, usor de curatat si nu necesita calcat.
  • Estetic: Perdeaua are o structura unica in carouri care ii confera un aspect elegant. Finisajul jacquard îi conferă un caracter unic și face ca decorul să se potrivească perfect în diverse interioare.
  • Perdea opaca: Această perdea întunecă perfect încăperea, blocând lumina și oferind intimitate completă. Este perfecta pentru un dormitor, camera copiilor sau camera de zi unde este nevoie de intunericul total. Este, de asemenea, o soluție grozavă pentru balcon.
  • Inele argintii: Perdeaua este echipată cu inele argintii care facilitează agățarea ei pe o tijă de perdea. Datorită acestora, perdeaua poate fi mutată cu ușurință, ceea ce vă permite să reglați cantitatea de lumină care intră în cameră.
Cod produs
80485
Culoarea dominantă
mare
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
240
Latime (cm)
135
Fabric weight (g/m²)
290
Instructiuni de spalare
se spala in 30°C
Instructiuni de calcat
calcat in max. 110°C
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Sistem de suspendare
tijă
numărul de piese din set
1
Tip de perdea
întunecare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel