Nașterea Domnului, 6 figuri

  • Nașterea Domnului, 6 figuri
Nașterea Domnului, 6 figuri
Nașterea Domnului, 6 figuri
Nașterea Domnului, 6 figuri
Nașterea Domnului, 6 figuri
119,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Scena Nașterii - creează o atmosferă magică de Crăciun cu 6 figurine

  • Creează o atmosferă magică de Crăciun: Această figurina de Crăciun este modalitatea perfectă pentru a crea o atmosferă specială în perioada sărbătorilor. Include un set de 6 figurine adorabile care vor adăuga magie și frumusețe interiorului tău.
  • Scenă completă a Nașterii Domnului cu 6 figurine: Acest set include tot ce ai nevoie pentru a crea o scenă tradițională de Crăciun.
  • Design multicolor: Nașterea Domnului a fost pictată în multe culori diferite, ceea ce îi conferă un aspect unic și atractiv. Se va potrivi perfect cu orice design interior și îi va adăuga un farmec unic.
  • Confecționată din lemn: Această figurina este realizată din lemn de înaltă calitate, ceea ce îi garantează durabilitatea și soliditatea. Poți fi sigur că îți va servi mulți ani.
  • Dimensiuni mari: Nașterea Domnului are dimensiuni mari – 10,5 cm înălțime, 21,8 cm lățime și 16,2 cm adâncime. Datorită acesteia, va fi perfect vizibil și va fi punctul focal al decorațiunii tale de Crăciun.
Cod produs
81210
Caracteristici suplimentare
LED
Sursa de putere
baterii
Baterii
neincluse
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
lemn
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Lungime (cm)
10,5
Latime (cm)
21,8
Inaltime (cm)
16,2
Battery Type
2 x AA
electroreport
a
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel