Covor brad, 100 cm

  • Covor brad, 100 cm
Covor brad, 100 cm
Covor brad, 100 cm
Covor brad, 100 cm
Covor brad, 100 cm
Covor brad, 100 cm
Covor brad, 100 cm
74,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Covor de Crăciun - o completare perfectă sub brad, 100 cm

  • Covor de Crăciun: Covorul va fi perfect sub brad - un ghiveci. De asemenea, poate fi montat pe un trunchi de brad de Crăciun în așa fel încât să mascheze suportul în care este așezat bradul.
  • Dimensiuni: Acest frumos covor de brad are un diametrul de 100 cm. Datorită acestui fapt, se potrivește perfect sub un brad de Crăciun standard, adăugându-i farmec unic și eleganță.
  • Culoare: Această nuanță neutră se îmbină armonios cu diverse stiluri de decorațiuni de Crăciun. Indiferent dacă preferați decorațiunile tradiționale sau moderne, acest covor va fi complementul perfect pentru aranjamentul dvs.
  • Material: Fabricat din poliester de înaltă calitate, acest covor nu este doar durabil și rezistent la deteriorare, dar și moale la atingere.
  • Două modele diferite din care să alegi: Acest covor fermecător este disponibil în două modele încântătoare - roșu cu Moș Crăciun și verde cu un om de zăpadă. Acest lucru vă permite să-l potriviți cu restul decorațiunilor dvs. de Crăciun și să creați un întreg coerent. Indiferent de design ai alege, casa ta va radia de bucurie.
Cod produs
81222
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
poliester
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Diametru (cm)
100
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel