Individual de masă decorativ, 33 cm

  • Individual de masă decorativ, 33 cm
Individual de masă decorativ, 33 cm
Individual de masă decorativ, 33 cm
Individual de masă decorativ, 33 cm
Individual de masă decorativ, 33 cm
49,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 22% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Individual de masă, 33 cm - un plus elegant pentru interior

  • Adaos elegant pentru interior: Un individual de masă cu un diametru de 33 cm este perfect mod de a adăuga eleganță și stil mesei tale. Datorită designului său unic, va sublinia caracterul oricărei încăperi.
  • Calitate înaltă a manoperei: Fabricat din plastic, este durabil și ușor de curățat. Construcția sa solidă asigură o utilizare pe termen lung, fără deteriorare.
  • Protecție pentru masa dvs.: Acest individual decorativ nu numai că adaugă farmec, dar vă protejează și fața de masă și masa de pete, zgârieturi și alte daune. Datorită acestui fapt, vă puteți bucura de aspectul frumos al sufrageriei dvs. timp de mulți ani.
  • Varietate de culori: Disponibil în diverse culori - galben, maro, verdeață, visiniu și verde - acest individual vă va permite să îl asortați pentru aranjarea mesei și decorarea interioară.
  • Dimensiuni compacte: Dimensiunile de 33 x 33 x 1,5 cm fac ca acest individual să se potrivească perfect sub farfuriile standard. .
Cod produs
81248
Culoarea dominantă
galben
,
maro
,
burgundia
,
verde
,
mare
Material dominant
plastic
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Inaltime (cm)
1,5
Diametru (cm)
33
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel