Lumanare decorativa PILAR, 13 cm

  • Lumanare decorativa PILAR, 13 cm
Lumanare decorativa PILAR, 13 cm
Lumanare decorativa PILAR, 13 cm
Lumanare decorativa PILAR, 13 cm
Lumanare decorativa PILAR, 13 cm
54,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lumânare de masă - un decor frumos de masă și nu numai

  • Lumânare decorativă PILLAR, 13 cm: Această lumânare frumoasă de masă măsoară 7 x 7 x 13 cm. completarea perfectă pentru interiorul tău. Culoarea sa o face să se potrivească în orice decor.
  • Calitate înaltă a manoperei: Lumânarea este realizată din parafină de înaltă calitate, care garantează o ardere de lungă durată și uniformă. Datorită acestui fapt, vă veți bucura de flacăra sa frumoasă timp de multe ore.
  • Design elegant: Forma simplă și forma clasică fac din această lumânare nu doar un element practic de design interior, ci și de asemenea unul stilat. Arată grozav atât singură, cât și într-un set cu alte lumânări.
  • Disponibilitatea diferitelor variante de culoare: Alegeți dintre patru culori disponibile: alb, negru, gri sau maro. De asemenea, poți să compui propriul set care să conțină toate culorile.
  • Perfect ca ideee de cadou: Lumânarea este frumos realizată, așa că va fi o idee de cadou perfectă.
Cod produs
81266
culoare
maro
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
parafină
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Inaltime (cm)
13
Diametru (cm)
7
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel