Difuzor cu bețișoare parfumate, VELVET, 12 cm

  • Difuzor cu bețișoare parfumate, VELVET, 12 cm
Difuzor cu bețișoare parfumate, VELVET, 12 cm
Difuzor cu bețișoare parfumate, VELVET, 12 cm
Difuzor cu bețișoare parfumate, VELVET, 12 cm
Difuzor cu bețișoare parfumate, VELVET, 12 cm
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Difuzor de parfum cu bețișoare - creează o atmosferă unică

  • Sticlă transparentă cu detalii maro: Designul elegant al difuzorului, cu elemente maro pe sticla transparentă, adaugă clasă și eleganță. Nu este doar un decor, ci și un element funcțional care umple camera cu parfumul tău preferat.
  • Dimensiuni 7,5 x 7,5 x 24 cm: Dimensiunea compactă a difuzorului permite pentru o plasare ușoară, așezați-l pe un birou, raft sau măsuță de cafea fără a ocupa mult spațiu.
  • Conține un lichid parfumat: Există un lichid parfumat în interiorul sticlei. Datorită acestui lucru, te poți bucura de parfumul tău preferat pentru o lungă perioadă de timp.
  • Ambalare într-un tub de catifea maro: Ambalajul elegant conține un difuzor de sticlă și 6 bețișoare de ratan natural, care il face o idee de cadou perfectă.
  • Trei arome diferite în sticle de 100 ml: Posibilitatea de a alege între aromele Black Tabac, Patchouli și Incense Noir vă permite să ajustați mirosul la dvs. starea de spirit, anotimp sau chiar la un anumit eveniment.
Cod produs
81279
Aroma
black tabac
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
sticlă
Metoda de ambalare
parțial asamblat
Lungime (cm)
7,5
Latime (cm)
7,5
Inaltime (cm)
24
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel