Set parfumat cu betisoare si lumanare, 36 x 14 cm

  • Set parfumat cu betisoare si lumanare, 36 x 14 cm
Set parfumat cu betisoare si lumanare, 36 x 14 cm
Set parfumat cu betisoare si lumanare, 36 x 14 cm
Set parfumat cu betisoare si lumanare, 36 x 14 cm
Set parfumat cu betisoare si lumanare, 36 x 14 cm
119,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Set aromat cu bețișoare și lumânare - creează o atmosferă magică

  • Set complet: Acest set cadou elegant include tot ce ai nevoie pentru a crea o atmosferă confortabilă acasă: difuzor cu bețișoare, două sfeșnice de sticlă, tavă din lemn, și o pungă cu pietre decorative.
  • Difuzor cu bețișoare: 100 ml de difuzor cu bețișoare asigură o durată de lungă de utilizare, miros plăcut care vă va umple interiorul.
  • Sfeșnice din sticlă: Două sfeșnice elegante din sticlă sunt perfecte pentru a plasa caneluri, adăugând strălucire și căldură oricărei încăperi.
  • Candele și pietre decorative: Trei candele și o pungă cu pietre decorative vă permit să reglați individual decorul, creând o atmosferă unică.
  • Dimensiuni și greutate: Tava din lemn are dimensiuni compacte de 36 x 14 x 1 cm, ceea ce face setul ușor de depozitat și perfect ca idee de cadou.
Cod produs
81303
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
sticlă
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Lungime (cm)
36
Latime (cm)
14
Inaltime (cm)
8
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel