Decor de iarna mobil, LED, 29 cm

  • Decor de iarna mobil, LED, 29 cm
Decor de iarna mobil, LED, 29 cm
Decor de iarna mobil, LED, 29 cm
Decor de iarna mobil, LED, 29 cm
Decor de iarna mobil, LED, 29 cm
249,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Decor de iarnă în mișcare cu iluminare LED - magia Crăciunului în casa ta

  • Scena interactivă: Această decorație de iarnă în mișcare cu 10 LED-uri încorporate este un mod de a introduce atmosfera spiritului Crăciunului în casa ta. Cu două modele diferite din care puteți alege - o sanie și un om de zăpadă - există ceva pentru toată lumea.
  • Material de înaltă calitate: Fabricat din plastic durabil, acest decor este rezistent la deteriorare și va servi pentru multe anotimpuri de sărbători.
  • Dimensiuni: Cu dimensiunile de 23,5 x 24,5 x 29 cm, acest decor are dimensiunea potrivită pentru a se potrivi pe o masă, o comodă, sau raft .
  • Alimentare: Dispozitivul este alimentat de 3 baterii AA incluse, eliminând nevoia de a-l conecta la o priză. În plus, dacă preferați să conectați decorul la rețea, scena este echipată cu o priză DC și un întrerupător ON/OFF în două trepte.
  • Siguranță: Decorul este echipat cu 4 tampoane de protecție care îl împiedică să se miște și să zgârie suprafața pe care stă.
Cod produs
81311
Baterii
inclusa
Sursa de putere
baterii
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
plastic
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Lungime (cm)
22,5
Latime (cm)
24,5
Inaltime (cm)
29
Battery Type
3 x AA
Caracteristici suplimentare
LED
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel