Sat de Craciun cu elemente mobile, LED, 25 cm,

  • Sat de Craciun cu elemente mobile, LED, 25 cm,
Sat de Craciun cu elemente mobile, LED, 25 cm,
Sat de Craciun cu elemente mobile, LED, 25 cm,
Sat de Craciun cu elemente mobile, LED, 25 cm,
Sat de Craciun cu elemente mobile, LED, 25 cm,
299,99 RON
259,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (40,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Sat de Crăciun cu elemente în mișcare și LED-uri - o atmosferă magică de Crăciun în casa ta

  • Scena interactivă: Acest sat de Crăciun cu elemente în mișcare și 11 LED-uri albe creează o atmosfera unica, festiva. Cu două stiluri diferite din care să alegeți, fiecare decor este unic.
  • Plastic durabil: Fabricat din plastic durabil, acest decor este rezistent la deteriorare și perfect pentru a fi utilizat în mai multe sezoane de sărbători.
  • Dimensiuni și greutate: Măsurând 26,1 x 26,1 x 25,1 cm și cântărind 1300 de grame, acest sat este suficient de mare pentru a fi în centrul atenției, dar și suficient de compact pentru a găsi cu ușurință un loc în casa ta.
  • Sursa de alimentare: Decorul este echipat cu o formă convenabilă de alimentare. O sursă de alimentare de 4,5 V și 350 mA este inclusă în set.
  • Comutator: Datorită comutatorului de pornire și oprire în două trepte, aveți control deplin asupra funcționării decorului , care vă permite să gestionați cu ușurință elementele de iluminare și efecte în mișcare.
Cod produs
81318
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
plastic
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Inaltime (cm)
22
Diametru (cm)
23
Sursa de putere
la retea
Caracteristici suplimentare
LED
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel